Maak het verschil

Er zijn veel spelers in de markt voor data consultancy, detachering en interim functies. Maar ons DNA verschilt. Wij kiezen voor het beste talent en beheerste groei. Wij kennen onze mensen. Begeleiden ze, ontwikkelen ze. Zorgen voor interessante opdrachten of plaatsingsmogelijkheden. Zo binden we talent.

En zo krijgen onze opdrachtgevers hoog opgeleide adviseurs en professionals in huis, tijdelijk, voor langere periodes of permanent.

Onze mensen zijn vaak hun loopbaan gestart bij de Big Four, Big Tech of corporates. Dat levert kennis en expertise op, maar zelden het gevoel een echte, aantoonbare bijdrage te kunnen leveren.

Die ambitie, om het verschil te kunnen maken, bindt ons in Fitch. Onze mensen zijn ondernemend en creatief, vernieuwend en ambitieus. Maar ook: echte teamspelers en gedreven professionals.

Voor vaste vacatures, klik hier.

Voor interim of mogelijkheden voor zelfstandige professionals: email je CV naar info@fitchpeople.nl.

Veranderen doe je samen

Vasthoudend en daadkrachtig, oplossingsgericht en verbindend -veranderen doe je beter samen. En we kijken graag verder dan de specifieke opdracht. Zo dragen we bij aan structurele verbeteringen bij onze opdrachtgevers.

De partners van Fitch, Beert Kuiken, Ralph ten Broeke, Mayke Boetes en Edwin Bakker zijn samen met Jose Reinders verantwoordelijk voor HR & Talent Development en zorgen dat onze mensen goed toegerust zijn en blijven.

Talent dat er niet alleen voorstaat, maar dat daadwerkelijk begeleid wordt. Gecombineerd met intervisie en onze knowledge-sharing sessies zorgt dit voor professionele diepgang en de soft-skills om als consultant of interim professional, change manager of leider projecten succesvol af te ronden.

Getting it done and doing it right

Getting it done and doing it right –daar gaat het om. Daar is onze organisatie op ingericht. En dat merken onze klanten. En niet alleen de corporate of non-profits, maar ook scale-ups en midden bedrijven, vaak met een buy-and-build strategie -maar ook non profit organisaties.

Onze opdrachtgevers hebben direct profijt van de resultaten van besparingen en/of het realiseren van groeikansen door het analyseren van big data en het inrichten van dashboards of het implementeren van RPA oplossingen.

Wij bieden niet alleen uitstekende arbeidsvoorwaarden, ook de kans op persoonlijke en professionele ontwikkeling en deel uit te maken van een groeiende organisatie met volop kansen.

Hoewel de meeste kandidaten opteren voor een vast dienstverband, zijn er ook mogelijkheden voor zelfstandige professionals om via Fitch ingezet te worden bij opdrachtgevers.