BoutiqueFirm

FitchData is een ‘boutiquefirm’ van data professionals; voldoende kleinschalig om het beste talent aan ons te binden maar groot genoeg om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Met de zekerheid dat uw aanspreekpunt altijd een partner is.

Wij werken voor nationale en internationale organisaties, van grote corporates tot non-profit sectoren, maar ook voor scale-ups en midden bedrijven. Intensieve samenwerking, innovatie, continue persoonlijke ontwikkeling en de inzet van best-practise werkwijzen zorgt dat wij de kwaliteit bieden die opdrachtgevers verwachten èn onze professionals ambiëren.

FichData maakt onderdeel uit van FitchPeople, waar ook FitchFinance en FitchAcademy deel van uitmaken. FitchFinance richt zich op het leveren van (tijdelijk) expertise op finance gebied, van jonge finance professionals tot en met ervaren CFO’s.

FitchAcademy is verantwoordelijk voor de opleiding en professionele ontwikkeling, niet alleen van onze eigen professionals, maar ook voor onze opdrachtgevers en individuele deelnemers.

Voor mee informatie ga naar fitchfinance.nl of naar fitchacademy.nl.

Tijdelijk of vast?

De mensen die het verschil maken. Wij hebben ze. Fitch is een relatief nieuwe speler, maar wel met jarenlange ervaring. Wij zijn een team van gedreven en ervaren Data professionals die verandering, capaciteit, kwaliteit en (tijdelijke) expertise bieden.

Fitch levert (tijdelijke) expertise en oplossingen om veranderingen door te kunnen voeren, nieuwe inzichten te verwerven, harde data te ontsluiten om betere beslissingen te kunnen nemen, kosten te besparen en nieuwe markten te identificeren.

Wij hebben de mensen, de kennis en ervaring. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn door het zoeken en plaatsen van nieuwe, vaste BI, data en RPA specialisten.

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Ralph ten Broeke, Partner van FitchData ( ralphtenbroeke@fitchpeople.nl) of met Beert Kuiken, CEO van Fitch (beertkuiken@fitchpeople.nl).

Zij vertellen u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van data en finance, En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.