Data, IT én Finance

Beert en zijn co-founders hebben een achtergrond in Data en Finance. Daar viel het hen op dat er steeds meer behoefte is aan IT kennis op financiële afdelingen. Maar die combinatie is zeldzaam. Vaak is iemand een financial óf een IT-er. Maar zelden beiden.

Dit is de reden geweest om FitchData en FitchFinance op te richten, met professionals die kennis hebben van Data, IT én Finance. Om uw organisatie verder te helpen.

Niet alleen Data, Power BI of RPA. Ook Finance, Control en Audits.

Finance en IT om uw organisatie toekomstbestendig te maken, Data Analyse en Management om nieuwe mogelijkheden in kaart te brengen, concurrentiekracht te ontwikkelen en kosten te besparen.

Daarom is er naast FitchData ook FitchFinance. Om te zorgen dat u in control komt of blijft, beschikt over heldere rapportages, goed lopende processen en de juiste compliance en governance.

FitchData en FitchFinance professionals op interim of project basis: samen kunnen we het verschil maken.

We blijven echter niet langer dan nodig is en werken zo efficiënt en effectief mogelijk om ervoor te zorgen dat uw organisatie weer verder kan.

Fitch Academy

Om steeds de juiste expertise in te kunnen zetten, staat persoonlijke en professionele ontwikkeling bij Fitch centraal. Fitch Academy stelt onze professionals –maar ook medewerkers van opdrachtgevers- in staat continue opleidingen of colleges te volgen. In het kader van de verplichte permanente educatie kunnen PE worden behaald.

Zo delen we kennis, bespreken we ‘best practises’, analyseren we business cases en blijven we up-to-date. Ga naar fitchacademy.nl voor meer informatie.

Leadership team

Naast oprichter Beert Kuiken RA, Certified Accountant en IT Auditor bestaat het leadership team uit Mayke Boetes MA LLM, Edwin Bakker MSc. en Ralph ten Broeke MBA.

Mayke heeft als HR Lead and talent search gewerkt voor grote tech bedrijven zoals Apple, Pixar en Google in California. Edwin heeft als CFO en in (Corporate) Finance (London, Sydney) gewerkt, voordat hij zich is gaan richten op het zoeken van het juiste talent voor onze klanten. Ralph werkte bij en adviseerde organisaties als principal consultant en Business en Data Analyst..Merit van Wijland LLM is verantwoordelijk voor Talent Acquisition en samen met Jose Reinders Msc, COO voor talent development.

 • Beert Kuiken
  Beert Kuiken Founder
 • Mayke Boetes
  Mayke Boetes Partner
 • Edwin Bakker
  Edwin Bakker Partner
 • Ralph ten Broeke
  Ralph ten Broeke Partner BI
 • Merit van Wijland
  Merit van Wijland Talent Acquisition manager
 • Jose Reinders
  Jose Reinders COO

Management team

Naast oprichter Beert Kuiken, Certified Accountant and IT Auditor bestaat het management team uit Mayke Boetes MA LLM en Edwin Bakker MSc..

Mayke heeft als HR Lead and talent search gewerkt voor grote tech bedrijven zoals Apple, Pixar en Google in California. Edwin heeft als CFO en in (Corporate) Finance (London, Sydney) gewerkt, voordat hij zich is gaan richten op het zoeken van het juiste talent voor onze klanten.

 • Beert Kuiken
  Beert Kuiken Founder
 • Mayke Boetes
  Mayke Boetes Partner
 • Edwin Bakker
  Edwin Bakker Partner
 • Ralph ten Broeke
  Ralph ten Broeke Partner BI
 • Merit van Wijland
  Merit van Wijland Talent Acquisition manager
 • Jose Reinders
  Jose Reinders COO