BI Scan

De BI Scan is een assessment instrument om kennis, vaardigheden en competenties in kaart te brengen van Data professionals.

De Scan is uitermate geschikt om de kwaliteiten, ontwikkelpunten en eventuele knowledge gaps van zowel individuele Data professionals en (senior) managers vast te stellen als van complete Data teams.

Zo kan de Scan ingezet worden als beoordelings- of selectie instrument, maar vooral als onderdeel van personal of management development programma’s.

Maar Fitch heeft niet alleen assessment tools voor Data: de Digital Finance Scan bijvoorbeeld, is bedoeld voor finance professionals en management. Met behulp van de Scan krijgt u diepgaand inzicht in de competenties van een kandidaat, medewerker, manager of team, inclusief opleidingsbehoeften.

Dit assessment is uitstekend te gebruiken als meetpunt voor een verandertraject of het doorlichten van een Shared Service Centre.

Ter introductie biedt FitchData de eerste 100 assessments, inclusief uitgebreide rapportage, zonder kosten aan. Stuur uw aanvraag in en ontvang de inlogcodes voor de BI Scan.

Aarzel niet om contact op te nemen met Beert Kuiken, CEO van Fitch (Beertkuiken@fitchpeople.nl) of met Ralph ten Broeke, Partner van Fitch Data (ralphtenbroeke@fitchpeople.nl).

Zij vertellen u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Data, RPA en Finance. En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.