ACCOUNTMANAGER FINANCE

FitchFinance is op zoek naar een gedreven en commercieel ingestelde Accountmanager. Ben jij het wie we zoeken?

FitchFinance

FitchFinance helpt en ondersteunt organisaties door het inzetten van hoog opgeleide, getalenteerde (onder andere) Finance professionals door de nieuwste methoden en technieken van digital Finance. Meestal interim, soms permanent. En soms ook op project- of consultancy basis.

FitchFinance is een bedrijf waar de focus ligt op digitalisering van de vraagstukken op het Finance domein. Tegenwoordig is digitalisering van Finance onvermijdelijk geworden. Het op correcte en efficiënte wijze ophalen van (financiële) data uit de organisatie wordt steeds belangrijker. Handmatige handelingen worden steeds verder uitgebannen waardoor fouten verminderen en de snelheid omhoog gaat. Men heeft vaker bijna “real time” inzicht in financiële en KPI data. En juist met dit snijvlak, tussen Finance en Data, houdt Fitch zich bezig. Wij onderscheiden ons juist hier ook van andere bedrijven.

Bij Fitch worden talenten ontwikkeld. Er is veel aandacht voor onze mensen. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen Academy, en zijn we aangesloten bij verschillende universiteiten waar je een vervolgstudie kunt doen.

Wij werken voor nationale en internationale organisaties, van grote corporates tot non-profit sectoren, maar ook voor start- en scale-ups. Al onze professionals kenmerken zich door hun ervaring, track-record en team-spirit.

Het is een jong en dynamisch bedrijf, met enthousiaste, ambitieuze en ondernemende mensen. We willen de beste zijn! Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen met veel plezier naar werk gaat.

De werkzaamheden:

Als Accountmanager bij Fitch bemiddel je met grote passie financiële top kandidaten in vaste banen en op interim basis. Daarnaast geef je new business vorm en weet je de contacten bij de klanten feilloos over te nemen en uit te bouwen. Als volwaardig sparringpartner adviseer je jouw klanten en kandidaten en weet je steeds de optimale match te realiseren. Het aangaan en onderhouden van lange termijn relaties past bij jouw op kwaliteit gerichte manier van werken.

Wat bieden wij?

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een bonus- en pensioenregeling;
 • Leuke, ambitieuze en gemotiveerde collega’s met een can-do mentaliteit;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Mogelijkheid tot leaseauto;

Wat zoeken wij?

 • Je bent commercieel ingesteld en je bent gedreven om kwaliteit te leveren;
 • Het maken van de optimale match tussen een opdrachtgever en een kandidaat, en het vinden van new business geven jou energie;
 • Je bent creatief en innovatief in het vinden en enthousiasmeren van top financials;
 • Je bent daarnaast een echte sales tijger;
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig en je bent een goede en plezierige sparringspartner richting zowel (nieuwe) klanten alsook naar de finance kandidaten;
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring, bij voorkeur in het bemiddelen van financials, of in sales (finance).
 • Ervaring binnen een scale up is absoluut een pre!
 • En je hebt veel zin om ons leuke, ambitieuze en hechte team te komen versterken!

Is je interesse gewekt? Of wil je meer weten over de rol of over FitchFinance? Neem dan contact met ons op via recruitment@fitchpeople.nl. We horen graag van je, en wie weet tot ziens!